Etusivu Opetus
Argentiinalainen tango Jyväskylä - Viikko-opetus ja hinnat PDF Tulosta Sähköposti

KEVÄTKAUSI 2019:

 

ALKEIS- & PERUSTASO

Torstaisin klo 19.00-20.30. Opetus alkaa to 10.1.2019. Paikka on Valteri-koulu Onerva, osoite Kukkumäentie 27, Jyväskylä (sisäänkäynti ovesta A1, ovessa lukee 'Taito', ks. kartta alla). Valterin salissa käytettävä ehdottomasti puhdaspohjaisia sisäkenkiä (tai kenkäsuojia), joista ei myöskään jää mustia jälkiä lattiaan.

Ohjaajat:

Jenna Polvi ja Maria Korpela 10.1.2019
Maria Korpela ja Raija Aittakumpu-Hyden 17.1.2019
Anna Yarigo (ESP) ja Angel Coria (ITA) 24.1.2019 Erillismaksu 15€/hlö. Voi osallistua ilman paria!
Maria Korpela ja Raija Aittakumpu-Hyden 31.1.2019
Jenna Polvi ja Maria Korpela 7.2.-28.3.2019 (Ei opetusta hiihtolomaviikolla 28.2.)
Matti Ilmavirta ja pari 11.4.-18.4.2019 Milongan opetusta kaikille yhteisesti.
Jenna Polvi ja Maria Korpela 25.4.-9.5.2019 (Ei opetusta kiirastorstaina 18.4.)

 

KESKITASO

Torstaisin klo 19.00-20.30 Opetus alkaa to 10.1.2019. Paikka on Valteri-koulu Onerva, osoite Kukkumäentie 27, Jyväskylä (sisäänkäynti ovesta A1, ovessa lukee 'Taito', ks. kartta alla). Valterin salissa käytettävä ehdottomasti puhdaspohjaisia sisäkenkiä (tai kenkäsuojia), joista ei myöskään jää mustia jälkiä lattiaan

Ohjaajat:
Esko ja Riitta Pylkkä (10.1. - 17.1.)
Anna Yarigo (ESP) ja Angel Coria (ITA) 24.1.2019 Erillismaksu 15€/hlö. Voi osallistua ilman paria!
Esko ja Riitta Pylkkä (31.1. - 21.2.) (Ei opetusta hiihtolomaviikolla 28.2.)
Kari Väänänen + pari (7.3. - 28.3.)
Matti Ilmavirta ja pari 11.4.-18.4.2019 Milongan opetusta kaikille yhteisesti.
Esko ja Riitta Pylkkä (25.4. - 9.5.) Milongero/Milongera noches (Ei opetusta kiirastorstaina 18.4.)

Practica eli vapaa harjoittelu joka torstai-ilta opetuksen jälkeen klo 20.30-21.30 Valteri-koululla.

 

JATKOTASO

Maanantaisin klo 19.00-20.30. Opetus alkaa 7.1.2019. Paikka on Kukkulan koulun liikuntasali, Kukkumäentie 29.  Ohjaajat: Matti Ilmavirta & Pari Opetus jatkuu ma 13.5. saakka jolloin paikkana on ravintola Mutka.

Opetuksen jälkeen aina Milonga del Altura klo 20.30-22.00.

Hinnat katso alhaalta (practica on maksuton vapaa harjoittelu). Käytämme opetuksessa (vapaaehtoista) parin vaihtoa, joten et tarvise tunneille omaa paria. Ks. alhaalta myös kohta 'Vinkkejä tunnille'.

 

Valteri-koulu Onerva, ovi A1 löytyy alla olevasta kartasta. Jos ovi on lukossa ja tulet vähän myöhässä, paina oven vasemmalla puolella olevasta ovisummerista alinta vasemman puoleista painiketta, jonka vieressä lukee 'LIIKUNTASALI'. Googlen kartassa on vanhaa kuvaa alueelta eli Valteri-koulua ei sieltä vielä löydy. Ulkokengät täytyy jättää ehdottomasti eteiseen heti ulko-ovesta tultua! Saliin voi mennä vain puhdaspohjaisilla sisäkengillä, joista ei jää mustia tai hiekkaisia jälkiä tai naarmuja lattiaan. Ei kengillä, joita on käytetty ulkona tai tanssilavoilla. Sukkasillaankin siellä jopa pärjää. Jos kengissäsi on kapeat korot, varaudu käyttämään korkosuojia.

valteri

 

 


 

HARKKARYHMÄ

Pyrimme pitämään yllä muun opetuksen ohessa myös itseohjautuvan harkkaryhmän toimintaa. Ryhmän idea on yksinkertaisesti kokoontua harjoittelemaan tunniksi tai pariksi isommalla tai pienemmällä porukalla tai vaikka ihan vain oman parin kanssa, toinen toisiamme opastaen tai ihan vai omia kuvioita hioen. Kaikki Arcónin jäsenet voivat tulla ja ovat myös hyvin tervetulleita mukaan harkkaryhmään. Yksi käytetty harkkapaikka on ollut Simon & Pirjon sali Ristikivessä.

Harkkaryhmällä on oma älypuhelimissa toimiva WhatsApp-ryhmä (nimeltään Arcon harkkaryhmä), jonne voi laittaa viestiä ja kysellä ketä olisi tulossa harkkoihin jonain itselle sopivana ajankohtana - ja josta myös vastaavasti saat infoa, kun harkkaryhmä kokoontuu. Ryhmässä kysellään myös mm. yhteiskyytejä milongoihin. Ryhmään päästäksesi lähetä viestiä hallitukselle.

 


 

HINNAT


Jäsenmaksu on 20 € / opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 €. Jäsenmaksu puoleksi vuodeksi 1.7. alkaen on 10/5€.

Jäsenmaksua maksaessasi kirjoita viestikenttään nimesi (nimet), joita maksu koskee ja maininta "jäsenmaksu" sekä vuosiluku. Laita lisäksi viite-kenttään kotikunta, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Nämä tiedot menevät yhdistyksen ylläpitämään jäsenrekisteriin. Jos maksat samalla pankkisiirrolla esim. kausikorttia, niin erittele se viestikenttään. Tilinumero alla.

 

Harjoittelumaksut/opetusmaksut jäsenille:

Kausimaksu / yksi opetuskerta viikossa (ma tai to): 100€; eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 80€

Kausimaksu / kaksi opetuskertaa viikossa (ma & to): 150€, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 130€

5 kerran sarjakortti: 40€

Kertamaksu: 10€ (ei-jäsen 15€)

Yhdistys tarjoaa opetusta jäsenilleen, joten ensimmäiselle tunnille tullessasi sinulla tulisi olla kuitti tai kuva maksetusta jäsenmaksusta ja mahdollisesta kausimaksusta. Tilinumero alla.

 

Maksaminen:

Kausimaksut ja sarjakortit mieluiten seuran tilille Keski-Suomen Osuuspankkiin FI28 5290 0220 3279 00 (BIC: OKOYFIHH). Jos maksat samalla pankkisiirrolla myös jäsenmaksua, erittele se viestikenttään.

 

Milonga

Milonga on aina ilmainen mutta tippi dj:lle on suotava, ks. Milongat ja kurssit. Myös torstai-illan practica Valteri-koululla klo 20.30-21.30 on ilmainen. Eli jos tulet pelkästään practicaan, ei maksua tarvitse suorittaa.

 


Opetusmaksun sekä kurssit voit maksaa myös Smartum-seteleillä. Maksu Smartum saldo-maksukortilla ei kuitenkaan ole mahdollista paikan päällä. Smartum saldolla voit suorittaa maksun ennakkoon internetissä ja tullessasi esittää tositteen suorituksesta.

Maksuvälineeksi hyväksymme Smartum seteleiden rinnalla myös Eazybreakin.

 


 

VINKKEJÄ TUNNILLE

Viikkotunneille ja vapaaharjoituksiin ei tarvita omaa paria, käytämme parinvaihtoa.


Varusteina tunneilla mukavat kevyeen liinkuntaan soveltuvat vaatteet sekä tanssimiseen soveltuvat sisäkengät. Tärkeintä on, että kenkiesi pohjat liukuvat tanssisalin lattialla pyörähtäessäsi päkijöilllä. Ensimmäiselle tunnille kannattaa ottaa useammat kengät mukaan ja testata, mitkä soveltuvat parhaiten lattialle. Naisille on suositeltavaa harjoitella korkokengillä, matalampikin korko riittää.... mutta tanssilenkkareilla tai tossuilla voit myös hyvin aloittaa.

 

Viimeksi päivitetty 11.05.2019 10:53