Etusivu Opetus
Argentiinalainen tango Jyväskylä - Viikko-opetus ja hinnat PDF Tulosta Sähköposti

 

SYYSKAUSI 2017:


 

ALKEIS- & PERUSTASO

Torstaisin klo 19.00-20.30. Opetus alkaa 7.9.2017. Paikka on Valteri-koulu Onerva, osoite Kukkumäentie 27, Jyväskylä (sisäänkäynti ovesta A1, ovessa lukee 'Taito', ks. kartta alla). Voit aloittaa tässä ryhmässä argentiinalaisen tangon ihan alkeista eli uudet harrastajat tervetuloa mukaan! Opetus jatkuu 7.12.2017 saakka.

Ohjaajat:
Esko & Riitta Pylkkä (7.9. - 19.10.)
Kari Väänänen + pari (26.10. - 2.11.)
Martti & Leila Lösönen (9.11.-16.11.)
Pentti Karjunen & Anita Ilmoniemi + pari (23.11. - 30.11.)
Lauri Ijäs + pari (7.12.)

 

KESKITASO

Torstaisin klo 19.00-20.30. Opetus alkaa 7.9.2017. Paikka on Valteri-koulu Onerva, osoite Kukkumäentie 27, Jyväskylä (sisäänkäynti ovesta A1, ovessa lukee 'Taito', ks. kartta alla). Opetus jatkuu 7.12.2017 saakka.

Ohjaajat:
Kari Väänänen + pari (7.9. - 28.9.)
MarttiLeila Lösönen (5.10.)
Pentti Karjunen & Anita Ilmoniemi pari (12.10.)
Maria Korpela & Anita Ilmoniemi (19.10.)
Esko & Riitta Pylkkä (26.10.-7.12.)

 

 

Practica eli vapaa harjoittelu joka torstai-ilta opetuksen jälkeen klo 20.30-21.30 Valteri-koululla.

 

Valteri-koulu Onerva, ovi A1 löytyy alla olevasta kartasta. Jos ovi on lukossa ja tulet vähän myöhässä, paina oven vasemmalla puolella olevasta ovisummerista alinta vasemman puoleista painiketta, jonka vieressä lukee 'LIIKUNTASALI'. Googlen kartassa on vanhaa kuvaa alueelta eli Valteri-koulua ei sieltä vielä löydy. Ulkokengät täytyy jättää ehdottomasti eteiseen heti ulko-ovesta tultua! Saliin voi mennä vain puhdaspohjaisilla sisäkengillä, joista ei jää mustia tai hiekkaisia jälkiä tai naarmuja lattiaan. Sukkasillaankin siellä jopa pärjää. Jos kengissäsi on kapeat korot, varaudu käyttämään korkosuojia.

valteri

 

 

JATKOTASO

Maanantaisin klo 18.30-20.00. Opetus alkaa 4.9.2017. Paikka on Cumulus Resort Laajavuori, kokoushuone 10. Osoite Laajavuorentie 30, Jyväskylä. Ohjaajat: Matti Ilmavirta & Ritva Forsström.

Opetustila löytyy, kun menet ravintolan ovesta eli oikean siiven puoleisesta ovesta sisään, kuljet vasemmalle johtavaa käytävään pitkin noin käytävän puoleen väliin ja kokoushuone 10 on käytävän oikealla puolella. Opetus jatkuu 4.12.2017 saakka.

Opetuksen jälkeen aina Milonga del Lunes hotellin ravintolasalissa klo 20.00-22.00. Ravintolasali löytyy, kun menet oikean siiven puoleisesta ovesta sisään ja kävelet suoraan eteenpäin.

 

Hinnat katso alhaalta (practica on maksuton vapaa harjoittelu). Käytämme opetuksessa (vapaaehtoista) parin vaihtoa, joten et tarvise tunneille omaa paria. Ks. alhaalta myös kohta 'Vinkkejä tunnille'.

 

TIMON TANGOTOHTOROINTI

Joka toinen sunnuntai klo 15.00-17.00. Ohjaajana Timo Hydén. Tunneilla paneudutaan perustaan eli siihen, miten liike synnytetään mahdollisimman vähällä vaivalla. Syvennetään myös tangotietämystä, tekniikkaa ja liikkeen eleganssia. Paikka on Valteri-koulu Onerva, osoite Kukkumäentie 27, Jyväskylä (sisäänkäynti ovesta A1, ovessa lukee 'Taito', ks. kartta yllä). Opetuspäivät ovat 17.9, 1.10., 15.10., 29.10., 12.11., 26.11. ja 10.12. Hinta: 5€ / kerta (kausimaksu ei kata tangotohtorointia). Ilmoittautumista ei tarvita. Opetus toteuu vain, jos osallistujia on riittävä määrä.

 


 

HARKKARYHMÄ

Pyrimme pitämään yllä muun opetuksen ohessa myös itseohjautuvan harkkaryhmän toimintaa. Ryhmän idea on yksinkertaisesti kokoontua harjoittelemaan tunniksi tai pariksi isommalla tai pienemmällä porukalla tai vaikka ihan vain oman parin kanssa, toinen toisiamme opastaen tai ihan vai omia kuvioita hioen. Kaikki Arcónin jäsenet voivat tulla ja ovat myös hyvin tervetulleita mukaan harkkaryhmään. Yksi käytetty harkkapaikka on ollut Simon & Pirjon sali Ristikivessä.

Harkkaryhmällä on oma älypuhelimissa toimiva WhatsApp-ryhmä (nimeltään Arcon harkkaryhmä), jonne voi laittaa viestiä ja kysellä ketä olisi tulossa harkkoihin jonain itselle sopivana ajankohtana - ja josta myös vastaavasti saat infoa, kun harkkaryhmä kokoontuu. Ryhmässä kysellään myös mm. yhteiskyytejä milongoihin. Ryhmään päästäksesi, sinulla on oltava WhatsApp-sovellus kännykässäsi. Sen jälkeen lähetä viesti, joka sisältää ainakin puhelinnumerosi, ryhmän ylläpitäjälle osoitteeseen pentti.karjunen(ät)tangoarcon.com, joka liittää sinut ryhmään.

 


 

HINNAT


Jäsenmaksu on 20 € / opiskelijat ja eläkeläiset 10 €.

Jäsenmaksua maksaessasi kirjoita viestikenttään nimesi (nimet), joita maksu koskee ja maininta "jäsenmaksu" sekä vuosiluku. Laita lisäksi viite-kenttään kotikunta, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Nämä tiedot menevät yhdistyksen ylläpitämään jäsenrekisteriin. Jos maksat samalla pankkisiirrolla esim. kausikorttia, niin erittele se viestikenttään. Tilinumero alla.

 

Harjoittelumaksut/opetusmaksut jäsenille:

Kausimaksu: 100€; eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 80€

5 kerran sarjakortti: 40€

Kertamaksu: 10€ (ei-jäsen 15€)

Kausimaksu oikeuttaa käymään kaikilla säännöllisten viikko-opetusten tunneilla.Tangotohtorointi ei sisälly kausimaksuun. Yhdistys tarjoaa opetusta jäsenilleen, joten ensimmäiselle tunnille tullessasi sinulla tulisi olla kuitti tai kuva maksetusta jäsenmaksusta ja mahdollisesta kausimaksusta. Tilinumero alla.

 

Maksaminen:

Kausimaksut seuran tilille Keski-Suomen Osuuspankkiin FI28 5290 0220 3279 00. Sarjakortit mielellään käteisellä tai näytettävä tosite maksun suorittamisesta.

 

Milonga

Milonga on aina ilmainen mutta tippi dj:lle on suotava, ks. Milongat ja kurssit. Myös torstai-illan practica Valteri-koululla klo 20.30-21.30 on ilmainen. Eli jos tulet pelkästään practicaan, ei maksua tarvitse suorittaa.

 


Opetusmaksun sekä kurssit voit maksaa myös Smartum-seteleillä. Maksu Smartum saldo-maksukortilla ei kuitenkaan ole mahdollista paikan päällä. Smartum saldolla voit suorittaa maksun ennakkoon internetissä ja tullessasi esittää tositteen suorituksesta.


Tango Arcónin viikonloppukurssit järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Kansalaisfoorumin kanssa.

 


 

VINKKEJÄ TUNNILLE

Viikkotunneille ja vapaaharjoituksiin ei tarvita omaa paria, käytämme parinvaihtoa.


Varusteina tunneilla mukavat kevyeen liinkuntaan soveltuvat vaatteet sekä tanssimiseen soveltuvat sisäkengät. Tärkeintä on, että kenkiesi pohjat liukuvat tanssisalin lattialla pyörähtäessäsi päkijöilllä. Ensimmäiselle tunnille kannattaa ottaa useammat kengät mukaan ja testata, mitkä soveltuvat parhaiten lattialle. Naisille on suositeltavaa harjoitella korkokengillä, matalampikin korko riittää.... mutta tanssilenkkareilla tai tossuilla voit myös hyvin aloittaa.

 

Viimeksi päivitetty 03.10.2017 14:58