Etusivu Opetus
Argentiinalainen tango Jyväskylä - Viikko-opetus ja hinnat PDF Tulosta Sähköposti

SYYSKAUSI 2021:


Covid 19 -virustilanteen vuoksi viikko-opetus on toistaiseksi keskeytetty.

Näillä näkymin pääsemme aloittamaan syyskauden toiminnan normaalisti. Kausi käynnistetään kahden opettajaparin vetämänä kertauspäivällä 28.8.2021.

Normaalit viikko-opetukset alkavat heti seuraavalla viikolla, maanantaina 30.8.2021.

Opetuspäivät ovat entiset maanantai, torstai ja sunnuntai.

Maanantain opetuspaikkana on tuttu kilpajäähallin tanssisali Rautpohjankadulla. Paljon uusia lajista kiinnostuneita on ilmaantunut, joten suuntaamme opetuksen alkeistasolle.

Torstaisin harjoittelemme keskitason asioita, harjoituspaikka todennäköisimmin on Buugi Killerillä, Sykeraitti 7. Selvitämme vielä Valterin salin saatavuutta.

Tuttuun tapaan joka toinen sunnuntai on edistyneille ohjausta Kuokkalan Graniitissa ja joka toinen viikko vapaaharjoitusvuoro samassa paikassa.

Jalon kuukausimilongat käynnistetään niin ikään syyskuussa.

Terveisin Tango Arcónin hallitus


Seuran ohjaajat antavat mielellään yksityistunteja. Kysy suoraan opettajilta!
Matti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puh 0400635228 (tekstiviesti, Whatsapp, soitto)
Kari: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Timo: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , puh. 041550 5858
Eija ja Vesa: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Ohjaajat määrittävät itse oman palkkionsa.
Tango Arcón voi tarvittaessa auttaa vuorkaamaan opetustilaa seuran hinnoilla. Yhteydenotot Martti Lösönen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puh. 0400 641291ARGENTIINALAISEN TANGON ALKEET

aloitetaan maanantaina 30.8.

lisätietoja tulossa

KESKITASO

aloitetaan torstaina 2.9.

lisätietoja tulossa

EDISTYNEET

mahdollisesti sunnuntaina 5.9.

lisätietoja myöhemmin


HINNAT

Seuran tulot ovat koronaepidemian vuoksi supistuneet, joten hallitus toivoo, että syyskauden alussa tuettaisiin seuran toimintaa maksamalla koko vuoden jäsenmaksu 20 € (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 €).

Jäsenmaksu on 20 € / opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 €. Jäsenmaksu puoleksi vuodeksi 1.7. alkaen on 10/5€.

Jäsenmaksua maksaessasi kirjoita viestikenttään nimesi (nimet), joita maksu koskee ja maininta "jäsenmaksu" sekä vuosiluku. Laita lisäksi viite-kenttään kotikunta, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Nämä tiedot menevät yhdistyksen ylläpitämään jäsenrekisteriin. Jos maksat samalla pankkisiirrolla esim. kausikorttia, niin erittele se viestikenttään. Tilinumero alla.

Harjoittelumaksut/opetusmaksut jäsenille:

Kausimaksu / yksi opetuskerta viikossa (ma tai to): 100€; eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 80€

Kausimaksu / kaksi opetuskertaa viikossa (ma & to): 150€, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 130€

5 kerran sarjakortti: 40€

Sunnuntaiopetuksen hinta 10€/kerta, myös sarjakortti käy.

Kertamaksu: 10€ (ei-jäsen 15€)

Yhdistys tarjoaa opetusta jäsenilleen, joten ensimmäiselle tunnille tullessasi sinulla tulisi olla kuitti tai kuva maksetusta jäsenmaksusta ja mahdollisesta kausimaksusta. Tilinumero alla.

Maksaminen:

Kausimaksut ja sarjakortit mieluiten seuran tilille Keski-Suomen Osuuspankkiin FI28 5290 0220 3279 00 (BIC: OKOYFIHH). Jos maksat samalla pankkisiirrolla myös jäsenmaksua, erittele se viestikenttään.

Milonga

Milonga on aina ilmainen mutta tippi dj:lle on suotava, ks. Milongat ja kurssit. Myös mahdollinen practica tuntien jälkeen on ilmainen. Eli jos tulet pelkästään practicaan, ei maksua tarvitse suorittaa.


Opetusmaksun sekä kurssit voit maksaa myös Smartum-seteleillä. Maksu Smartum saldo-maksukortilla ei kuitenkaan ole mahdollista paikan päällä. Smartum saldolla voit suorittaa maksun ennakkoon internetissä ja tullessasi esittää tositteen suorituksesta.

Maksuvälineeksi hyväksymme Smartum seteleiden rinnalla myös Eazybreakin.

 


 

VINKKEJÄ TUNNILLE

Viikkotunneille ja vapaaharjoituksiin ei tarvita omaa paria, käytämme parinvaihtoa.


Varusteina tunneilla mukavat kevyeen liinkuntaan soveltuvat vaatteet sekä tanssimiseen soveltuvat sisäkengät. Tärkeintä on, että kenkiesi pohjat liukuvat tanssisalin lattialla pyörähtäessäsi päkijöilllä. Ensimmäiselle tunnille kannattaa ottaa useammat kengät mukaan ja testata, mitkä soveltuvat parhaiten lattialle. Naisille on suositeltavaa harjoitella korkokengillä, matalampikin korko riittää.... mutta tanssilenkkareilla tai tossuilla voit myös hyvin aloittaa.

 

Viimeksi päivitetty 18.05.2021 15:28