Etusivu Milongat ja kurssit
Argentiinalainen tango Jyväskylä - Milongat ja kurssit

 

MILONGAT 2018:

 

JÄRVIMILONGA

Hotelli Albassa su 22.7. klo 16-20! Osoite: Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä. Uusimme viime vuonna ensi kertaa järjestetyn ja hyvin onnistuneen keskikesän milongan! Paikka on Jyväsjärven rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Hotelli Alba.

 

MILONGA DEL LUNES LAAJAVUORI!

Milongat jatkuvat 8.1.2018!

mdll

 

Eli maanantain milonga Laajavuoressa, Cumuls Resort -kylpylä-hotellissa 8.1.2018 alkaen. Aika on tuttu eli maanantaisin klo 20.00 - 22.00. Osoite on Laajavuorentie 30, Jyväskylä. Tilana on ravintolan sali, joka löytyy, kun menet sisään oikean puoleisesta ovesta ja kävelet suoraan eteenpäin. Milongat jatkuvat 21.5.2018 saakka.

Milonga on aina ilmainen, mutta tippi dj:lle on suotavaa.

Huom! Ei milongaa Vappuna 30.4.

Ma 7.5. opetuksen jälkeen klo 20-21 MINIMILONGA laajavuoren neuvotteluhuoneessa 10.

Ma 21.5. klo 20-22 milongaetiketin koulutus ja aloittelijaystävällinen milonga. Kaikki hiljattainen aloittaneet: Nyt kannattaa viimeistään tulla milongaan!

Jatkamme myös 2017 aiemmin kokeiltuja milongakäytäntöjä, jotka helpottavat uusien tanssijoiden osallistumista milongaan:
- Yksi tanda koostuu kahdesta kappaleesta eli saman parin kanssa tanssitaan kaksi kappaletta.
- Hakutyyli ja tansiinhaku on vapaa. Suosittelemme "harjoittelemaan" capeceon eli katsehaun käyttöä, mutta kaikki muutkin tyylit ovat yhtä sallittuja. Myös naiset voivat tehdä aloitteen tanssiin haussa.
- Voit myös treenata parin kanssa haluamaasi asiaa, mutta toivomme silloin, että menet rondasta eli tanssiringistä sivummalle.

 


 

Milonga? Mitä se on?

Milonga on paitsi yksi argentiinalaisen tangon tanssimuoto (milonga) niin myös yleisnimitys tanssitapahtumalle, eli kyseessä on argentiinalaisen tangon tanssit. Argentiinalaisen tavan mukaan tansseissa etsitään katsekontakstia jos halutaan tanssia ja mies ehdottaa nyökkäämällä päätään katsekontaktin synnyttyä ja jos nainen nyökkää miehen tehtyä aloitteen, pari kohtaa tanssilattialle ja tanssii tandan (normaalisti 4 tangoa, tai 3 valssia tai milongaa, jonka jälkeen tulee CORTINA, joka on musiikkikappale, joka kestää noin 40 - 90 sek. ja on yleensä jotain ihan muuta musiikkia kuin tangoa). Suomessa tosin toteutetaan paljon vapaata hakua, mutta virallinen hakuetiketti on syytä tuntea. Argentiinassa naistenhakua ei tunneta...joissain milongoissa voi olla yksi naisten haku, joka kuulutetaan erikseen ja silloinkin haku tehdään katsekontaktilla....ei hakemalla suoraan

 


 

KURSSIT

 

 

 

Viimeksi päivitetty 18.07.2018 18:45