Etusivu Milongat ja kurssit
Argentiinalainen tango Jyväskylä - Milongat ja kurssit

 

MILONGAT 2018:

 

 

MILONGA DEL LUNES LAAJAVUORI!

Milongat jatkuvat 8.1.2018!

mdll

 

Eli maanantain milonga Laajavuoressa, Cumuls Resort -kylpylä-hotellissa 8.1.2018 alkaen. Aika on tuttu eli maanantaisin klo 20.00 - 22.00. Osoite on Laajavuorentie 30, Jyväskylä. Tilana on ravintolan sali, joka löytyy, kun menet sisään oikean puoleisesta ovesta ja kävelet suoraan eteenpäin. Milongat jatkuvat 21.5.2018 saakka.

Milonga on aina ilmainen, mutta tippi dj:lle on suotavaa.

 

Jatkamme myös 2017 aiemmin kokeiltuja milongakäytäntöjä, jotka helpottavat uusien tanssijoiden osallistumista milongaan:
- Yksi tanda koostuu kahdesta kappaleesta eli saman parin kanssa tanssitaan kaksi kappaletta.
- Hakutyyli ja tansiinhaku on vapaa. Suosittelemme "harjoittelemaan" capeceon eli katsehaun käyttöä, mutta kaikki muutkin tyylit ovat yhtä sallittuja. Myös naiset voivat tehdä aloitteen tanssiin haussa.
- Voit myös treenata parin kanssa haluamaasi asiaa, mutta toivomme silloin, että menet rondasta eli tanssiringistä sivummalle.

 

 

 

Tulossa:

Aalto Marathon Day

Lauantaina 24.3.2018! Tanssia aamusta iltaan kaupungin upeimmassa paikassa eli Aalto-salissa Jyväskylän keskustassa! Osoite Väinönkatu 7. Vapaaehtoisväkeä tarvitaan hoitamaan Maratonin järjestelyjä. Järjestelytoimikuntaan voi ilmoittautua Raijalle emailiin raija.aittakumpu-hyden( at )tangoarcon.com

 


 

Milonga? Mitä se on?

Milonga on paitsi yksi argentiinalaisen tangon tanssimuoto (milonga) niin myös yleisnimitys tanssitapahtumalle, eli kyseessä on argentiinalaisen tangon tanssit. Argentiinalaisen tavan mukaan tansseissa etsitään katsekontakstia jos halutaan tanssia ja mies ehdottaa nyökkäämällä päätään katsekontaktin synnyttyä ja jos nainen nyökkää miehen tehtyä aloitteen, pari kohtaa tanssilattialle ja tanssii tandan (normaalisti 4 tangoa, tai 3 valssia tai milongaa, jonka jälkeen tulee CORTINA, joka on musiikkikappale, joka kestää noin 40 - 90 sek. ja on yleensä jotain ihan muuta musiikkia kuin tangoa). Suomessa tosin toteutetaan paljon vapaata hakua, mutta virallinen hakuetiketti on syytä tuntea. Argentiinassa naistenhakua ei tunneta...joissain milongoissa voi olla yksi naisten haku, joka kuulutetaan erikseen ja silloinkin haku tehdään katsekontaktilla....ei hakemalla suoraan

 


 

KURSSIT

 

 

NINA KROOK (+ pari) la 3.2.2018!

 

Taso: perus- & keskitaso
Aikataulu:
klo 12.00-13.30 Paritekniikkaa
klo 13.30-14.00 tauko
klo 14.00-15.30 Teema: tango
Hinta: 35€/koko päivä; 20€/jakso. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI28 5290 0220 3279 00 (Keski-Suomen Osuuspankki). Kurssimaksu palautetaan vain terveydenhoitajan tai lääkärin todistuksella. Kurssimaksun voit maksaa myös Smartum-seteleillä (mainitse ilmoittautuessasi, jos aiot käyttää Smartum-seteleitä).
Ilmoittau-
tumiset:
eija.wacklin(ät)tangoarcon.com Ennakkoilmoittautumisella pyritään takaamaan kurssille tasaparit.

 

 

 

Tulossa myös Jyväskylään tulevana keväänä:

CARINA QUIROGA & ARTTU ARTKOSKI la 14.4.2018!

Viimeksi päivitetty 12.12.2017 19:50