Etusivu Linkit ja vinkit
Linkit ja vinkit

 

Tangokalenteri eli argetiinalaisen tangon tapahtumat ja opetukset Suomessa

Amigos del Tango ylläpitää kalenteria, jossa argentiinalaisen tangon toimijat eri puolilla Suomea ilmoittavat milongoistaan, kursseistaan, säännöllisistä opetuksistaan, ylipäätään kaikesta argentiinalaiseen tangoon liittyvästä toiminnastaan. Sieltä löydät kenties parhaiten sinulle sopivat ja houkuttelevat milongat, kurssit ym.

 

Ajatuksia tangosta ja miltä argentiinalainen tango näyttää

Seuraavassa Kuopiolaisen Tango Alegrian koostamassa videossa argentiinalaisen tango harrastajat sekä opettaja/tangomaestro Pasi Laurén pohtivat, miksi harrastaa arkkutangoa:

Video: Miksi kannattaa harrastaa argentiinalaista tangoa?

Tässä puolestaan Mikko Seppälän tekemä tietoisku arkkutangosta:

Video: tietoisku argentiinalaisesta tangosta.

Netti on pullollaan erilaisia tangoesityksiä ympäri maailmaa ja tunnetujen opettajien kurssien yhteydessä ja milonga-illoissa antamia näytösnumeroita löytyy siis helposti lukuisia. Tässä on ikään kuin vastapainoksi kaksi videota siitä, miltä argentiinalainen tango sosiaalisena tanssina normaalissa milongassa näyttää:

Video: Frosbite 2013 Helsinki, random tanda
Video: Denver Labor Day Tango Festival 2011, random tandas

Muuta mielenkiintoista katsottavaa:

Video: Jennin ja Facucdon esitys Jalomilongassa 27.4.2013

 

Arcón Instagramissa

Tango Arcón löytyy Instagramista tunnuksella @tango_arcon.

 

Milongas in any city - eli milongat ympäri maailmaa

Milongas-in.com -sivulta voit etsiä milongat mistä päin maailmaa tahansa. Jos olet esim. työ- tai lomamatkalla, voit tältä sivulta tarkastaa, missä ja milloin ovat matkakohteesi lähimmät milongat ja poiketa aistimaan tangotunnelmaa uudessa maassa ja löytää kenties samalla uusia tangoystäviä eri puolilta maailmaa.

 

Viimeksi päivitetty 30.01.2017 05:29