Milongat

Kevään 2024 milongat:

22.5. kevään viimeinen milonga

Järvimilonga 21.7.2024

Tango Arcón ry järjestää milongaillan kerran kuussa. Milongaillat löydät kalenteristamme.
Paikka on ravintola Jalo Kitchen and Loungen viihtyisä kabinetti. Kävele ravintolan läpi keittiön ohi , nouse pari porrasta ja voit astua tangoon!

Milongaan on vapaa pääsy ja se on tarkoitettu ihan kaikille alkajasta konkariin! Voit halutessasi jättää dj:lle tippiä. Jalon makoisien juomien ja ruokien maistaminen olisi toivottavaa.

Tervetuloa JaloMilongaan!

Milonga on paitsi yksi argentiinalaisen tangon tanssimuoto (milonga) niin myös yleisnimitys tanssitapahtumalle, eli kyseessä on argentiinalaisen tangon tanssit. Argentiinalaisen tavan mukaan tansseissa etsitään katsekontaktia jos halutaan tanssia. Katsekontaktin synnyttyä mies ehdottaa nyökkäämällä päätään, ja jos nainen nyökkää miehen tehtyä aloitteen, pari kohtaa tanssilattialle ja tanssii tandan. Tanda sisältää normaalisti 4 tangoa (tai 3 valssia tai milongaa). Tandan jälkeen tulee CORTINA, joka on musiikkikappale, joka kestää noin 40 – 90 sek. ja on yleensä jotain ihan muuta musiikkia kuin tangoa. Suomessa tosin toteutetaan paljon vapaata hakua, mutta virallinen hakuetiketti on syytä tuntea.